Travel light

Mijn hippe vrienden van Johnny Wonder schreven een post over als digitale globetrotter. Wat voor gadgets neem je mee, wat doe je aan online voorbereiding en welke apps heb je nodig? Met een waanzinnig reisschema en een gemiddelde van twee dagen aan de wal en twee dagen op zee heb ik slecht een tip die ik graag deel: neem één tas mee.

Ik reis al jaren met zo’n tas, en de inhoud weegt zelden meer dan vier a vijf kilo. Op de bodem past precies een 13″ laptop, aan de zijkant een camera, je paspoort en een paar notitieblokjes. Duw er een schoon t-shirt in, een paar sokken, een schone onderbroek en een tandenborstel en je bent klaar. Je iPad past gemakkelijk in het zijvak. That’s it. Wasmachines zijn over de hele wereld te vinden, je favoriete tandpasta is zelfs in Teheran verkrijgbaar.

‘Do you have any luggage to check-in Sir?’
Nooit meer wachten bij een bagageband, niet je een breuk tillen aan overbodige ballest en overal op tijd naar binnen glippen. Buy the ticket, take the ride!

3 thoughts on “Travel light

  1. Pingback: De sociale hoofdwet en globalisering « Irka Stachiw | talentadviseur – beeldend kunstenaar

  2. Pingback: Hoteluri Poiana Brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>